2024.02.29
Elemér
Kezdőlap Címlap Pintér Tenya volt feleségei megalapították a Pintér Tenya Mentálhigiénés Pszichés Csoportot

Pintér Tenya volt feleségei megalapították a Pintér Tenya Mentálhigiénés Pszichés Csoportot

A Bakonyban próbálták kiheverni házasságaikat. 

Story szemlézte a Palikék Világa by Manna legfrissebb epizódját, amelyben Janza Katával beszélgettek. A színésznő nagyon jó kapcsolatot alakított ki volt férje, Pintér Tibor második exfeleségével, Nyíri Beával, akivel közösen mentek nyaralni.

„Három napot szerettem volna a nyáron nem úgy pörögni, mint a mérgezett egér, és azt mondtam, hogy akkor legyen most három nap meditálás és nyugalom. Azon gondolkoztam, hogy kit hívnék el, és ugye Tenyuskánk második feleségét, aki a Samu keresztmamája, őt kérdeztem meg, hogy nem jössz el velem semmit sem csinálni a Bakonyba, a patakpartra? Ott voltunk három napot együtt” – mondta a színésznő. A pihenés olyan jól sült el, hogy felhívták exüket is.

Az első és a második feleséged a Bakonyban próbálja kiheverni a házasságaikat. Ez a Pintér Tenya Mentálhigiénés Pszichés Csoport, de nagyon jól állunk a foglalkozással. Második napja itt vagyunk, Tibikém, mindent kibeszéltünk és feldolgoztunk, ez rád nézve nem biztos, hogy jó, de mi nagyszerűen érezzük magunkat – elevenítette fel Janza Kata.