KezdőlapCímlapPatkánynak nevezik és egyfolytában fenyegetik az Exatlon döntősét, Dorcit

Patkánynak nevezik és egyfolytában fenyegetik az Exatlon döntősét, Dorcit

Gyalázó és fenyegető üzeneteket kap hazaérkezése óta az Exatlon női versenyének második helyezettje, Dorci, aki nem érti, mivel vívta ki az emberek ellenszenvét.

A 18 éves Pap Dorka közel öt hónapon keresztül a Kihívók csapatának tagjaként küzdött Dominikán.

– Az utolsó középiskolai félévemet jövőre végzem el, így az érettségim egy évet tolódik az Exatlon miatt. A szeretteim bizalommal engedtek el, hisz ilyen lehetőség ritkán adódik az ember életében – mesélt a Borsnak Dorci, aki hazatérve azt tapasztalta, hogy rengeteg néző ellenszenvét „kivívta”. A műsor kezdetén szerény és visszafogott fiatal lány benyomását keltette, de ahogy telt az idő, egyre több konfliktusba keveredett, s anélkül, hogy tudott volna róla, a dominikai csapat fekete báránya lett. Itthon aztán egyszerre zúdult rá a nézők ellenszenve: rengeteg gyalázó üzenetet kap, sőt súlyos fenyegetéseket is.

„Aki meg akarja verni Dorcit, amikor hazajön, az like-olja ezt a kommentet. Kíváncsi vagyok, hányan vagyunk” – írta az egyik néző, akinek felhívására nem kevesebb, mint harminc jelentkező akadt. Más kutyának nevezte, és olyan is akadt, aki patkánynak titulálta.

– Sokkoltak ezek a kommentek, amikor visszakaptam a telefonom. Az emberek két órát láttak belőlünk naponta, de én éltem meg az egész műsort huszonnégy órában, és tudom, hogy a lelkiismeretem tiszta – jelenti ki magabiztosan Dorci. – Anyuékat még rosszabbul érintik, mint engem. A nővéremet én vigasztalom, hogy nincsen semmi baj. Nem is tudom, honnan merítem ezt az erőt, de nem akarom, hogy mások lehúzzanak. Sokat kaptam az Exatlontól, nem hagyom, hogy ezt elvegyék tőlem.