KezdőlapCímlapPachman Péter sírva akart hazamenni az anyukájához

Pachman Péter sírva akart hazamenni az anyukájához

A TV2 sztárműsorvezetője valójában minden nő álma: romantikus, rajong a gyerekéért és a versekért, gyönyörűen énekel, és a fakanalat is jól forgatja.

A Mokka műsorvezetője a karanténban szinte a végeletekig fejlesztette a főzőtudományát. Olyan ételeket kreált, amik méltán felkerülhetnének az előkelő éttermek kínálatába is.

A főzés nem újkeletű szenvedélyem, régóta főzök, de az igaz, hogy csak mostanában kezdtem el megosztani a Facebookon, hogy mi készült a konyhámban. Évekkel ezelőtt még egy főzőtanfolyamot is elvégeztem. Néhány ismerősöm megjegyezte, hogy igazán vállalhatnék házhozszállítást is, de én ezt csak a saját magam szórakoztatására csinálom” – újságolta a tévés a ripostnak.

Pachmannak a minap reggel, élő adásban mutatta meg, hogy remekül forgatja a fakanalat. A Mokkában a kedvencét, paprikáskrumplit készített. Közben elmesélte, amikor kisfiúként egy gyerektáborban megtudta, hogy vacsorára paprikás prumpli lesz, egész nap erre várt. Azonban amikor megkóstolta, ehetetlen volt. Csalódottságában sírva fakadt és haza akart menni anyukájához.