2021.05.06
Frida, Ivett
Kezdőlap Bűnügy Öt embert ölt meg az egykori NFL-sztár, majd magával is végzett

Öt embert ölt meg az egykori NFL-sztár, majd magával is végzett

Az NFL egykori játékosa, Phillip Adams öt embert lelőtt, köztük egy kitűnő orvost, annak feleségét és két unokájukat, és egy nekik dolgozó férfit mielőtt csütörtökön kora reggel megölte volna magát.

Kevin Tolson York megyei seriff sajtótájékoztatón elmondta, hogy a nyomozók még nem határozták meg a szerdai több szörös gyilkosság indítékát.

Dr. Robert Lesslie-t (70) és feleségét, Barbarát (69) Rock Hill-i otthonukban holtnak nyilvánították unokáikkal, Adah Lesslie-val (9) és Noah Lesslie-val (5) együtt – közölte a York megyei halottkém irodája. Rajtuk kívül még egy férfi meghalt, aki éppen a lövöldözéskor a házban dolgozott, egy másik férfit pedig kritikus állapotban kórházba szállítottak.

Két 911-es hívás érkezett be a központba, az egyik hívó a házban dolgozó két férfit alkalmazó cég volt, a másik pedig egy szomszéd, aki éppen a füvet vágta, mikor hallotta a lövéseket és látta ahogy egy ember elhagyja a házat.

A nyomok a rendőröket Phillip Adamshez vezették, aki szülei házában tartózkodott az eset után. A hatóságok elmentek Adams szüleinek otthonába, kimenekítették őket, majd megpróbálták kicsalni a volt játékost a házból. Végül miután behatoltak, holtan találták a házban a sportolót, lőtt seb volt a fején.

Egy neve elhallgatását kérő forrás azt mondta az AP hírügynökségnek, hogy a volt NFL játékos Dr. Robert Lesslie kezelése alatt állt, ezt azonban a rendőrség még nem erősítette meg.

Indirekt/Blikk