KezdőlapCímlapOsváth Zsolti is felcsapott lángososnak

Osváth Zsolti is felcsapott lángososnak

Nem olcsó a harapnivaló itt sem: 1190 forint a sima lángos, 1790 a sajtos-tejfölös, a kolbászos / sonkás / baconös lángos viszont már 2490 forint, míg 2 db nutellás palacsinta 1690 forint, a házi szörp 890 forint.

Megnyílt Osváth Zsolt lángosózója – ezzel is bővült az étterembirodalma –, hosszan kígyózott a sor az utcán egy TikTok videó tanúsága szerint. Az első 100 lángost ugyanis ingyen adták. A Nagyi Lángos névre keresztelt étterem május 25-én nyitotta meg meg kapuit a budapesti Wesselényi utcában.

És hogy mit kínál az influenszer új boltjában? Nos, lángos mellett házi szörpöket, pálinkákat, kézműves söröket és napi levest is vásárolhatnak a vendégek. A lángoskínálat is igen széles – a klasszikusokon kívül lesznek töltött és édes lángosok is. Az étteremből házhozszállítás is elérhető valamennyi kínált finomság.

Egy biztos, Osváth Zsolti nem Róbert bácsi ingyenkonyháját nyitotta meg. Ugyanis egyáltalán nem olcsó a harapnivaló itt sem: 1190 forint a sima lángos, 1790 a sajtos-tejfölös, a kolbászos / sonkás / baconös lángos viszont már 2490 forint, míg 2 db nutellás palacsinta 1690 forint, a házi szörp 890 forint.