2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Címlap Összeomlott Körtvélyessy Zsolt, megtalálta elhunyt felesége titkos naplóját

Összeomlott Körtvélyessy Zsolt, megtalálta elhunyt felesége titkos naplóját

A 79 éves, gyászoló színésznek fájdalmas, hátborzongató és mégis megindító volt újraolvasni szerelmük több évtizedes történetét.

Régi sebek szakadtak fel újra, amikor a színész beleolvasott a nemrég elhunyt felesége, Egerszegi Judit titkos naplóiba.

– Mindent lejegyzett az életünkről, a kapcsolatunk rezdüléseiről, a szakmájával kapcsolatos dolgokról, hogy például miként élte meg, amikor feladta értem a színészetet. Fájdalmas volt olvasni a sorokat, időnként potyogtak a könnyeim és abba is kellett hagynom a naplók böngészését. Szeretném kiadatni őket, mint az emlékiratait. Sok szó esik benne a színházról, hiszen évekig állt színpadon, és persze mesél szerelemről, az élet nehézségeiről. Judit fantasztikusan írt, a történetek pedig sokak számára lehetnek tanulságosak – mondta a színész, aki azt azonban nem tagadja, ez távlati terv, mert egyelőre nem képes újra kézbe venni felesége titkos naplóit. Fájdalmat okoz az olvasása, előcsalja a könnyeimet, hiszen feltépődnek azok a sebek, amelyek még be sem gyógyulhattak igazán… – mondta a Blikknek a színész.