2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Összeomlott Hujber Ferenc, sírva menekült a forgatásról

Összeomlott Hujber Ferenc, sírva menekült a forgatásról

Nemcsak a zsűri, de a versenyzők is megrökönyödtek Hujber Feri kirohanása miatt A Konyhafőnök VIP-ben.

Fotók: RTL Klub

A Konyhafőnök VIP első kötényszerző napjának első feladata során a Londonból a műsor miatt hazatért Hujber Feri teljesen kétségbeesett a főzés végére, mert szinte minden munkafázisával elkésett. Bár próbálta behozni a lemaradását és megfogadni a séf tanácsait, de egyre elkeseredettebb lett amiatt, hogy egyik elemét sem tudta tökéletesre kivitelezni. Végül a szuvidált nyúlgerince mellé kukoricamártást, chilis kukoricasalátát és zöldolajat készített. „Valami baj van?” – kérdezett rá Rácz Jenő, amikor a színész könnyes szemekkel kihozta tányérját A Konyhafőnök VIP zsűrije elé.

Nincs. Megkönnyítem a dolgot. Nagyon szépen köszönöm, hogy itt lehettem. Szeretnék majd legközelebb A Konyhafőnök Mosogató VIP-ba jönni és nagyon szépen köszönöm a lehetőséget” – mondta Hujber, majd kiviharzott a konyhából mindenki legnagyobb megrökönyödésére.

Fördős Zé utánaszaladt, az öltözőszobában érte csak utol, ahol kifaggatta a színészt, hogy miért akadt ki ennyire. „Nem ez vagyok. Nem vagyok 40 százalék. Ez nem méltó. Így legalább a többieknek van esélye. Mert ők jók, én meg vagyok a balhés negyven. Én hazamegyek szívesen” – mondta sírva Hujber. Zé próbálta nyugtatgatni, mondván a séfek döntik el, kinek van esélye, és ha nem lett volt jó Hujber, akkor nem lenne most itt, a kötényszerző napon. „Olyan, hogy valakit kegyelemből bent tartunk, soha nincsen. (…) A verseny lényeg, hogy akkor menj haza, ha valaki elküld. (…) Gyere vissza, kóstolják meg a kajádat, és ha nem jó, akkor el lehet menni” – győzködte a színészt, aki végül csak visszatért a konyhába – írta meg az nlc.

Én nem vagyok olyan szint, amit ők keresnek. Meg akartam őket kímélni attól, hogy azt mondják: Feri, ez nem! Tudtam, ha ott elkezdik mondani, hogy ez miért nem jó, az miért nem jó, akkor összeomlok 9 vagy 10 ember előtt. (…) Tudtam, ha még maradok egy percet, ott zokogok előttük, és ezt nem akartam. Meg egyet nem akartam: kegyelemből engem ne tegyen be senki. (…) Azért döntöttem úgy, hogy visszamegyek, mert akkor azt mondtam: szeretnék a szemükbe nézni, mondják el, hogy miért, és akkor elviszem majd magammal ezt a tudást” – nyilatkozta a történtek után a kamerák előtt Hujber, aki – visszatérve a konyhába – bocsánatot kért a séfektől és Zétől. A séfek szerint tökéletes volt a színész nyula, ám a hisztijét egyik séf sem tudta tolerálni. „Látom benned az akaratot, az érzékenységet, de nem tudom, mire megyek vele. (…) Én sosem járok könnyű úton, úgy érzem, nagy kihívás vagy. Kapsz egy kötényt” – mondta Rácz Jenő Hujbernek.