KezdőlapCímlapÖrdögi anya: megfojtotta a 11 éves fiát, aki nem sokkal korábban versben...

Ördögi anya: megfojtotta a 11 éves fiát, aki nem sokkal korábban versben köszönte meg a gondoskodását

A brazil Alexandra Dougokenski hidegvérrel gyilkolta meg gyermekét. A 11 éves Rafael bűne mindössze annyi volt, hogy későn este édesanyja rajtakapta, még mindig a mobiltelefonján játszik ahelyett, hogy aludna.

A 33 éves elvált nő a gyilkosság után maga hívta fel a rendőrséget, ám ahelyett, hogy bevallotta volna tettét, megpróbálta elterelni magáról a figyelmet. Azt mondta a nyomozóknak, hogy gyermeke világgá szaladt egy heves családi vita után. A hatóságok minden erővel elkezdték keresni a kisfiút, ám sehol sem találtak a nyomára.

Tíz nappal Rafael eltűnése után azonban szörnyű felfedezést tettek a nő szomszédai: egy kartondobozba rejtve, lepedőbe csavarva megtalálták a gyermek holttestét.

A rendőrség számára ekkor már egyértelművá vált, hogy gyilkosság történt. Dougokenski különös viselkedése feltűnt a nyomozóknak, és egyre kínosabb kérdésekkel faggatták, míg végül az anya összetört és bevallotta: ő ölte meg a gyermekét.

Iszonyú tettét azzal magyarázta, hogy nagyon feldühítette fia, amikor este lefekvés után még a mobilját nyomkodta.

A kisfiú néhány héttel a gyilkosság előtt egy megható versben köszönte meg édesanyjának a sok szeretetet és gondoskodást, amit ő és testvérei kapnak tőle.

Indirekt/Bors