2021.08.02
Lehel
Kezdőlap Címlap Önvallomás: Tóth Gabi 90 kilósan is szerette a testét

Önvallomás: Tóth Gabi 90 kilósan is szerette a testét

Az énekesnőt folyton piszkálják valamiért, most éppen azért, mert lefogyott, korábban meg mert kövér volt. Pedig ő úgy is szerette a testét.

Úgy tűnik, mindegy, mit tesz vagy nem tesz Tóth Gabi, folyton belekötnek és bántó kommenteket írnak a bejegyzései alá. Legutóbb durva kérdést tett fel neki az egyik követője, mert úgy gondolta, hogy az énekesnő feltöltette a száját. Gabi egy blogbejegyzésben mesélt arról, hogy a fogyása is központi témává vált, ezért úgy gondolta, jobb, ha tisztázza a dolgokat. A saját bevallása szerint Gabinak mindegy, hogy mennyit mutat a mérleg, elfogadja magát.

– Álszentség lenne azt mondani, hogy én nem szeretem így a testem, mert szeretem, de szerettem szülés után is 90 kilósan, vagy pár évvel ezelőtt, amikor 70 kg-ot mutatott alattam a mérleg. Ha visszanézitek rólam a képeket, akár 17 éves koromig, láthatjátok, hogy minden élethelyzetemben vállaltam a testem… – írta Insta-posztjában az énekesnő, majd hozzátette, soha nem gondolta volna, hogy egyszer ennyit kell majd magyarázkodnia a teste és a pajzsmirigy problémái miatt – írta a Bors.