2023.02.09
Abigél, Alex
Kezdőlap Címlap Öngyilkos lett egy lány, mert megbukott a vizsgán - később kiderült, hogy...

Öngyilkos lett egy lány, mert megbukott a vizsgán – később kiderült, hogy átment volna

Öngyilkos lett a fiatal nő azután, hogy megkapta a vizsgaeredményét. A szörnyű tragédiát fokozza, hogy később kiderült, mégis átment a teszten.

Mindössze egyetlen százalékon múlt, hogy a fiatal egyetemista, Mared Foulkes átmenjen a vizsgáján. A gyönyörű cardiffi gyógyszerész-hallgatót kevesebb, mint tizenkét órával később holtan találták egy híd alatt – öngyilkos lett.

A fiatal lány halála azért is tragikus, mert a vizsga után kiderült, hogy a lány oktatója hibázott, és Mared mégis átment a szigorlaton – ezt azonban ő már soha nem tudhatta meg.

Maredet „szerető lánynak”, valamint „csodálatos barátnak és nővérnek” nevezték a hozzátartozói.

Az előzetes vizsgálat a szemtanúk vallomásai alapján megállapította, hogy Mared egy gyógyszertárban dolgozott azon a napon, amikor megkapta az eredményt e-mailben.

A lány ezután a Britannia-hídhoz ment az autójával „Hagyta járni a motort, és otthagyta az autót” – fogalmazott Kate Sutherland, a koronatanú a Daily Star értesülései szerint.

Chaynee Hodgetts, a család ügyvédje elmondta, hogy Mared családja úgy véli, összefüggés van a lány rossz vizsgaeredménye és tette között.

Indirekt/ripost.hu