2021.09.27
Adalbert
Kezdőlap Címlap Ő Doktor Szöszi magyar származású férje

Ő Doktor Szöszi magyar származású férje

Reese Whiterspoon – mindenki kedvenc Doktor Szöszije – megható posztban köszöntötte születésnapján élete párját, aki egy magyar származású férfi.

Aki még nem tudta volna, olyan szívtiprók után, mint Ryan Philippe vagy Jake Gylenhall, egy magyar gyökerekkel rendelkező férfi csavarta el Reese Witherspoon fejét. Láthatóan nagy a harmónia kettejük között, szinte filmvászonra illő a házasságuk. Jim Toth egyébként tehetségkutató ügynök, mindenben támogatja világhírű nejét, aki ezért nagyon hálás neki.

Jim, ha teheti, kerüli a rivaldafényt, a híres színésznő azonban egyszer-egyszer megoszt egy képet élete párjáról. Így tett most is, férje 51. születésnapja alkalmából.

„Boldog születésnapot az én csodálatos, szenvedélyes, kíváncsi férjemnek, aki megszállottja a versenyszerű kerékpározásnak, a „traeger” grillnek, az őrülten egészséges kajáknak, a legjobb tetkóművészeknek, a naplementében vezetésnek és sportolásnak. Lényegében az összes sportnak. Nálad senki nem képes jobban szeretni a családját és a barátait, JT. Olyan izgatott vagyok, hogy ma téged ünneplünk!” – írta közös képük alá a hollywoodi színésznő.

Indirekt/Bors