2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Nyitott ablaknál, a kórházi ágyáról nézi a ma esti meccset Eriksen

Nyitott ablaknál, a kórházi ágyáról nézi a ma esti meccset Eriksen

Mint az már köztudott, a csütörtökön, 18 órakor kezdődő Belgium–Dánia meccset egy percre majd félbe fogják szakítani, hogy a közönség éltesse és így kívánjon jobbulás a múlt héten, szombaton a pályán összeeső Christian Eriksennek. A dán futballista a kórházi ágyán nézi végig a meccset. Erről a menedzsere beszélt.

Kasper Hjulmand azt is elmondta, hogy Eriksen erre az alkalomra a kórházi pizsama helyett a dán mezt húzza magára, így akar lélekben a társakkal lenni.

Mivel a kórház, ahol fekszik, csak pár száz méterre van a meccs helyszínétől, a Parkentől, így minden kiszűrődő hangot hall majd, miközben a tv-n figyeli a meccset.

„Ez egy őrület, de a kórház olyan közel van a stadionhoz, hogy az ablakból rá is lát. Ablakot is nyitunk, hogy még jobban hallja a buzdítást. Egész biztos vagyok benne, hogy felveszi majd a nemzeti mezt is.”

Közben a futballista hálás azért, hogy a világ minden tájáról kapja a jobbulását kívánó üdvözleteket. Ahogy pár nappal ezelőtt közleményben tudatta, a lehetőségekhez képest jobban van, a családja pedig sokat jelent számára, amely minden nap mellette van.

Indirekt/Blikk