KezdőlapCímlapNyilvánosan ugrott egymásnak Donald Trump és Robert de Niro

Nyilvánosan ugrott egymásnak Donald Trump és Robert de Niro

A volt amerikai elnök egyenesen bolondnak nevezte a színészt, miután az egy eseményen felszólalt ellene.

Az eddig sem volt titok, hogy Robert De Niro Joe Biden mellett teszi majd le a voksát az amerikai elnökválasztáson, ugyanis elvállalta, hogy ő narrálja a jelenlegi elnök kampánybeszédét. A videóban arról beszélt, miszerint sejthető volt, hogy Trump a megválasztása után „elszabadul majd”, most pedig ismét „diktátorként” térne vissza. Ám De Niro itt még korántsem állt le – írta meg a Blikk.

Kedden a világhírű színész annál a manhattani bíróságnál jelent meg egy sajtótájékoztatón, ahol Donald Trump büntetőpere zajlott. A 80 éves színész kemény szavakat fogalmazott meg az eseményen, amely káromkodásokkal tarkított, feszült balhéba torkollott.

„Trump alatt ez a fajta kormányzás teljesen elhatárolódik majd a Földtől. Nem azért mondom, hogy megijesszelek titeket…, vagyis talán mégis azért, hogy rátok hozzam a frászt. Ha Trump visszatér a Fehér Házba, búcsút inthettek azoknak a szabadságjogoknak, amiket eddig magától értetendőnek gondoltunk” – nyilatkozta a színész, majd hozzátette: „És a választások? Azt elfelejthetitek. Annak vége és kész. Ha egyszer bekerül, most megmondom nektek, hogy sosem távozik, soha nem megy el. Ezt ti is tudjátok. Soha többé nem megy el…”

Az eseményen többször bohócként, majd zsarnokként hivatkozott a volt amerikai elnökre, akiről ezt mondta: „Csak egy hitvány ingatlanos, nagymenőnek álcázva, egy kétfilléres playboy, aki a bulvárlapokba hazudja magát”.

Donald Trump sem hagyta szó nélkül az elhangzottakat. A történtekre reagálva, azt írta a közösségi oldalán, hogy „szánalmasnak és szomorúnak tűnt a színész, miközben ott állt”. Majd azzal szúrt oda a színésznek, hogy amióta színre lépett Joe Biden oldalán, a filmjei, a művészete és a személyes márkája is nagyon lesüllyedt. 

Indirekt/atv.hu