2021.01.21
Ágnes
Kezdőlap Címlap Nincs visszaút: végleges Weisz Fanni és férje szakítása

Nincs visszaút: végleges Weisz Fanni és férje szakítása

Ismerősei kizártnak tartják, hogy Weisz Fanni kibéküljön férjével, Hajmásy Péterrel.

A siket modell hosszú ideig rágódott azon, hogy nyilvánosságra hozza élete nagy fájdalmát, hogy tönkrement a kapcsolata a férjével. A döntés, hogy ezt végül megtette, a lányt jól ismerők szerint hatalmas lépés volt.

– Fanninak iszonyatos erőbe tellett, hogy a nyilvánosság előtt is beismerje, valami nem működik, mi több, tönkrement. Kiírni a „szégyenét”, a kudarcát, egy olyan pont, amelyből már nincs visszaút – árulta el a Blikknek egy közeli ismerős, aki szerint a siket szépségkirálynő sosem szerette a magánéleti problémáit kiteregetni, éppen ezért az, hogy idáig eljutott, egy olyan döntés következménye, amely véglegesnek tűnik.

Ráadásul a közösségi oldala tanúsága szerint Weisz Fanni az utóbbi napokban mindent megtett azért, hogy a lelke és a szíve elinduljon a gyógyulás útján, ám a szakember szerint ez még egy ideig eltarthat. Egyelőre a pár tagjai abban az időszakban vannak, amelyben még „üzengetnek” egymásnak. Nem meglepő hát, hogy a múlt hét végén például Péter lecserélte az eddig kettejüket ábrázoló profilképét a közösségi oldalán.

Indirekt/Blikk