2021.04.14
Tibor
Kezdőlap Címlap Nevet változtatott Michael Jackson fia

Nevet változtatott Michael Jackson fia

Apja halála óta nevet változtatott és egy luxusrezidenciában éli mindennapjait Kaliforniában Michael Jackson legkisebb fia, Blanket.

A Prince Michael Jackson II néven születő fiatalembert régóta Blanketnek – vagyis magyarul takarónak vagy pokrócnak szólították – mégpedig azért, mert amikor még kicsi volt, az apja gyakran egy takaróba bugyolálva vitte magával, hogy megvédhesse őt és ne sokat lássanak belőle az emberek. Mindössze hétéves volt, amikor az apja meghalt, így a nagyanyja, Katherine Jackson nevelte tovább őt és testvéreit, Prince-t és Parist. Blanket február végén töltötte be a 19. életévét, és nem olyan régen egy fényűző luxusingatlanba költözött, a 2 millió fontba (847,1 millió forintba) kerülő calabasasi rezidenciát a saját pénzéből vette meg.

Nagyanyjánál 18 éves koráig lakott csak, és mostanra gyerekkori becenevét is teljesen elhagyta, jobb szereti, ha Biginek szólítják őt. Bár már évek óta kerüli a reflektorvényt, azt elárulta, apja nyomdokaiba lép-e. – Apám jó táncos volt, nagyon is jól táncolt. Én viszont sem táncolni, sem pedig énekelni nem tudok. Nem foglalkoztat ez. De rendezőként szívesen dolgoznék, szerintem ez klassz dolog – idézte a fiatalember a Blikk.