KezdőlapCímlapNevelt fia már apának hívja Ganxsta Zolee-t

Nevelt fia már apának hívja Ganxsta Zolee-t

A rapper és volt felesége 2017-ben váltak el hivatalosan, de Móni kisfiát a 7 éves Zétényt a sajátjaként szereti.

Ganxsta Zolee és volt felesége, Móni 12 év együttélés után 2006-ban kötötték össze az életüket. 2017-ig tartó házasságukból egy közös gyermekük született, Zoé. Ugyan elváltak, azt semmiképp sem akarták, hogy elszakadjanak egymástól – ehhez maximálisan tartották magukat, olyannyira, hogy Móni fiára Ganxsta a sajátjaként tekint.

Szoros apa-fiú kapcsolat alakult ki kettejük közt, az 57 éves előadó elhalmozza ajándékokkal, a hétéves gyermek pedig őt szólítja apának. „Zétény ugyan nem az én gyerekem, de miután Zoé féltestvére, jó ideje a sajátomként tekintek rá, és büszke vagyok arra, hogy már apának szólít” – ecsetelte a Best magazinnak.

Nem tagadja, amennyire csak tudja, elkényezteti Zétényt. Akkor pláne ellágyul a szíve, amikor a kisfiú olyanokat mond neki, leginkább rá szeretne hasonlítani. Zétény néhány dologban már tiszta nevelőapja, például ugyanannyira rajong a fociért, már az óvodába is argentin mezben jár.

Lányára is kitért. Nem tagadja, a 16 éves Zoén néha észreveszi a testvéri rivalizálás jeleit. „Látom néha Zoé lányom szemében a féltékenységet, hogy mi, fiúk, milyen jól elvagyunk, de én a lányomért is odavagyok, ő a szemem fénye, az örök szerelmem” – árulta el Zolee.