2021.06.17
Laura, Alida
Kezdőlap Címlap Nettó bunkó, suttyó - így mínősítik Norbi botrányos kijelentését a sztárok

Nettó bunkó, suttyó – így mínősítik Norbi botrányos kijelentését a sztárok

Norbi ezúttal a férfiakba szállt bele páros lábbal. Úgy véli, a vágódisznó kezdődik 100 kilónál nem a férfiember.

– Egy bizonyos kor után, ha hízunk, úgy szoktam mondani, hogy kialakul a csimpánzcsöcs. (…) Nekem is volt ilyen, amikor meghíztam, lógott a csöcsöm. Nem akartam már a strandon leülni, mert milyen az, hogy Norbi leül a strandon lógó csöccsel, hát undorító. Kemény munkát fektettem bele, hogy visszamenjek 70 kilóra és most roppant büszke vagyok. (…) Vannak hülye mondások, amit a férfiak terjesztenek, mint a férfi 100 kiló felett kezdődik. Itt nagy tévedésben vannak, a vágódisznó kezdődik 100 kilónál, nem a férfi. Sokan erősnek tartották Norbi kritikáját, az nlc.hu megkérdezett néhány ismert férfit, mit gondolnak róla. A Rádio 1 műsorvezetője, Rákóczi Feri majd’ 30 kilót fogyottnéhány éve, és őt nem a hiúsága motiválta.

– Egyszerűen egészségügyi szempontból tartottam fontosnak, de persze a hiúság sem rossz motiváció. Viszont ez a ‘100 kiló felett vágósúlyú egy férfi megjegyzés baromság – mondta az nlc-nek a rádiós műsorvezető.

– Ugyanúgy, ahogy tavaly a nőkbe szállt bele páros lábbal, most a nemek közötti egyenlőség jegyében a férfiakat vette elő, hogy senki se maradjon ki. Ez egy nettó bunkó, suttyó, alpári kijelentés volt, és lenne is hozzá egy kérdésem – – fakadt ki Lakatos Márk. – Norbi is volt túlsúlyos, ahogy a családjában többen is, beleértve a kisfiát. Vajon velük is így beszélt, csimpánzcsöcsűnek és vágósúlyúnak nevezte őket? Ha pedig nem, akkor mi jogon gondolja, hogy így beszélhet vadidegenekkel, akiket porig aláz ismeretlenül is? Az én válaszom a miértre egyértelmű: valószínűleg a sértést alantas marketing célra használja fel, így generál magának elérést és figyelmet, miközben egy életre megsebezhet embereket. Ez egy primitív húzás, nagyon káros. Nem véletlenül készítettünk testpozitív divatfilmeket. Tanuljuk már meg, hogy más emberek testére nem mondunk sértőt és nem alázunk meg senkit a testképe miatt.

Schmuck Andor a közösségi oldalán gyakorlatilag azonnal reagált, és amikor megkérdeztük, a fentiekkel nagyon egybecsengő választ adott. -Láttam Norbi nyilatkozatát, én pedig 100 kiló fölött vagyok, ezen nincs mit szépíteni. Norbinak néha nagyot kell mondania, hogy jól menjen a biznisz. Aki komolyan veszi a szavait, az vessen magára, én poénnak fogom fel. Amennyiben sor kerül a disznóvágásra, remélem, a pörzsölésen ott lesz Norbi, mert szalonna lesz bőven.