2022.01.29
Adél
Kezdőlap Címlap Nemi erőszakkal vádolják Kulcsár Edina férjét

Nemi erőszakkal vádolják Kulcsár Edina férjét

Nagyon súlyos vádak érték Csutit, aki megdöbbent az alaptalan támadás miatt.

Kínos helyzetbe került Kulcsár Edina férje, akiről egy ismeretlen nő azt állítja, hogymegverte és megerőszakolta őt. Csuti megdöbbenve áll a helyzet előtt, nem érti, ki és miért állít róla hazugságot – írta a Blikk.

„A régi szomszédom keresett meg, hogy a múlt héten egyik délután egy nő a lépcsőházban ordítozott. Olyan volt az arca, mintha véres, kék zöld foltos lett volna. (…) Azt állította, hogy én megvertem, bántottam és megerőszakoltam őt. (…) Az elmondások alapján zavarodott volt, nem is beszélt összefüggően, de mindenáron engem akart megtalálni, tudni akarta, melyik lakásban lakunk. Természetesen semmi sem igaz a történetből. Nem csalom meg Edinát, és sosem bántanék senkit. Ha lehet tenni valamilyen jogi lépést az ügyben, azt megtesszük, mert tartunk attól, hogy megtudja hol lakunk most, és idejön balhézni” – mondta Csuti.

Tudom, semmi nem igaz ebből az egészből, meg sem fordul a fejemben, hogy az én férjem valaha ilyet tenne. Reméljük, soha többet nem bukkan fel ez a nő az életünkben – mondta a Blikknek Edina.