KezdőlapCímlapNem szégyelli a testét a 61 éves Demi Moore! Megértjük…

Nem szégyelli a testét a 61 éves Demi Moore! Megértjük…

Legújabb filmjében vetkőzött le a szexi színésznő, aki ennyi évesen is bátran dobta le magáról a textilt.

Sikeres pályafutása során nem egy alkalommal szerepelt meztelenül, vagy félmeztelenül a vásznon a szexi színésznő, Demi Moore. A 61 éves, hollywoodi sztár manapság sem fél megválni a ruháitól: legújabb filmje kedvéért is bátran dobta le magáról a textilt.

A színésznő a The Substance című, véres horrorfilmben látható ruha nélkül: ebben Demi Moore egy korábbi nagy sztárt, Elizabeth Sparkle-t alakítja, akinek egy titokzatos nővér felajánlja a Substance nevű, feketepiaci drogot. 

A Coralie Fargeat francia filmrendező által rendezett filmet egyébként mind a kritikusok, mind a nézők ünnepelték a cannes-i filmfesztiválon: a vetítés után 13 perces vastapsot kapott – írja a Mirror.

Demi Moore akkor jelenik meg teljesen meztelenül, amikor a film egyik jelenetében a testét tanulmányozza a tükörben. A színésznő egyébként úgy nyilatkozott, hogy jól érezte magát a forgatáson, mivel a forgatókönyv „nagyon egyedi, nagyon összetett” volt.

Ha ránézek valamire, és az egy kicsit megrémiszt, akkor általában tudom, hogy talán van benne valami. Mert ha nem vállalok el olyan dolgokat, melyek során ki kell lépnem a saját komfortzónámból, akkor nem tudok fejlődni – árulta el a színésznő.

Indirekt/Bors