KezdőlapCímlap"Nem így terveztem..." - Ábel Anita őszintén vallott a válásáról

„Nem így terveztem…” – Ábel Anita őszintén vallott a válásáról

Nyíltan beszélt a korábbi házasságáról Geszti Péternek Ábel Anita, azt is elmondta, hogy milyen a viszonya a gyermeke édesapjával.

Ábel Anitát még gyerekként ismerhette meg egy ország a Szomszédok című sorozatban, majd felnőttként a műsorvezetés lett a szenvedélye, így számtalanszor láthatták a nézők a tévéképernyőn. Egy ideje azonban már nem igazán éli a nyilvánosság előtt az életét, de most Geszti Péter Adom a napom című műsorában részleteket árult el a korábbi szakításáról – számolt be minderről a Blikk.

Anita már korábban is megjegyezte, hogy a jóga segített feldolgoznia a válását, ugyanis lelkileg nagyon megviselte őt, hogy 16 év után zátonyra futott a kapcsolata egykori férjével. A magánéleti válságból adódóan egy ideje elköltözött a fővárosból Ürömre, és a szerelem is újból rátalált az olasz vőlegénye oldalán. Elárulta 40 év környékén hogyan lehet újrakezdeni:

„Az én házasságom vége nem akkor kezdődött, amikor kimondtuk a nemet, ezt megelőzte egy jó pár év. Volt, ami volt, úgy gondolom, egy gyönyörű kört írtunk le a volt férjemmel, aki egy nagyon jó ember és egy csodálatos apuka, nagyon jóban vagyunk. Két dolgot jól csináltam az életben, az egyik a lányom, a másik, hogy ha lehet ezt mondani egy válásra, akkor intelligens módon tudtunk elválni. Abszolút azt mondom, hogy ő a családunk része, hiszen a kislányom édesapja, nem szűnt meg ezzel az emberi szeretetem” – magyarázta az előadónak az édesanya, aki leszögezte, hogy nem egy harmadik fél miatt mentek szét.

Nem így tervezte, hogy ha elválnak, akkor 8-9 hónap után egy új kapcsolatba kezd, ez jött. Van az ember életében, amikor jön egy olyan érzés, ami elől nem tud és nem is akar elmenekülni – tért ki a jelenlegi párkapcsolatára. Hozzátette, egyedül az okozott nehézséget, hogy 40 pluszosan találkoztak, így már mindketten rendelkeztek egyfajta „csomaggal”, melyet az előző kapcsolataikból cipeltek.