2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Nekimentek Pataky Attiláéknak a rajongók

Nekimentek Pataky Attiláéknak a rajongók

Bár élő zenés bulikra már védettségi igazolvánnyal lehet menni, az Edda Művek azért még online koncertet tartott szombaton. De sokan a pénzükért nem kaptak élményt, csak bosszúságot, amit szóvá is tettek.

Amit a 4400 forintos jegyekért ígértek:

• Közel másfél órás élő online koncert

• Koncert előtt egyórás élő cset a zenekarral

• Full HD felbontású közvetítés

• Igazi koncerthangulat a nappalid kényelméből

A gond csak az volt, hogy a fentiekből nagyjából semmi sem valósult meg. A zenekar Facebook-oldalára zúduló kommentáradatból kiderül, hogy a rajongók hiába várták az eseményt, egyáltalán nem indult zökkenőmentesen a dolog. Többen arról panaszkodtak, hogy nem tudnak csatlakozni a rendszerhez, vagy ha mégis sikerült, egy idő után – feltehetőleg túlterheltség miatt – összeomlott az oldal.

A stáb türelmet kért, míg megoldja a problémát, ám ez nem igazán sikerült. Végül megígérték, hogy akik nem tudták élőben követni az eseményeket, egy e-mailben kapott linken keresztül utólag visszanézhetik a koncertet.

Sokan azonban a jegyeik árát szerették volna visszakapni, míg mások végül megbocsátották a zenekarnak a technikai malőrt, és belenyugodtak abba, hogy visszanézhetik a bulit. Alapi István, a zenekar gitárosa a saját oldalán külön elnézést kért a technikai hibák miatt nemcsak a magyaroktól, hanem angol nyelven az egész világtól is – írta az Index.