KezdőlapCímlapNagyon rossz hírt közölt a palota Katalin hercegnéről

Nagyon rossz hírt közölt a palota Katalin hercegnéről

Vilmos rákkal küzdő feleségét senki nem láthatja, mert igazak a hírek, miszerint nagyon sokat fogyott, nagyon nincs jól, és a haja nagy része is kihullott.

Miközben Vilmos herceg is igyekszik a szokásos mosolyát hozni a nyilvános megjelenéseken, fotókon, a háttérben nagyobb lehet a baj, mint hittük. Egy új jelentés szerint ugyanis Katalin hercegné már nem tervez nyilvános szereplést az év hátralévő részében, mivel továbbra is küzd a rákkal – számolt be minderről a kiskegyed.hu.

Egy, a királyi családhoz közel álló forrás szerint Katalin hercegné az év hátralévő részében nem fog megjelenni a nyilvánosság előtt, hogy elkerülje a stresszt és a szorongást a rák elleni küzdelme során.

„A tervezésben részt vevő embereknek előre tudniuk kell, hogy mit csinálnak a vezető személyek. Azt mondták nekem, hogy Katalin naptára az idei évre üres. Semmi sincs betervezve. Lehet, hogy az év hátralévő részében nem jelenik meg nyilvánosan” – árulta el a forrás.

A walesi hercegnő és férje, Vilmos herceg egyik állítólagos barátja azt is elárulta, hogy Katalin miért helyezi a mentális egészségét minden fölé ebben az időszakban. „A legfontosabb dolog számára most az, hogy elkerüljön mindenféle stresszt és szorongást, és csak azzal foglalkozzon, hogy jobban legyen. Abban a pillanatban, hogy az iskola véget ér, máris lelép majd és Sandringhambe megy” – mondta a bennfentes.

Ugyanakkor az, hogy senki nem láthatja, azt jelentheti, hogy igazak a hírek, miszerint nagyon sokat fogyott, nagyon nincs jól, és a haja nagy része is kihullott.