2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Címlap Nagy változások lesznek a Dancing with the Stars zsűrijében

Nagy változások lesznek a Dancing with the Stars zsűrijében

Változásokat hoz az új évad: úgy értesült a Blikk, átalakul a TV2 nagy közönségsikert arató táncos műsorának, a Dancing with the Starsnak a zsűrije a folytatásra.

Az első évadban Ördög Nóra műsorvezető, a többszörös showtánc-világbajnok Kováts Gergely Csanád és Molnár Andrea táncművészek, valamint Schiffer Miklós divatszakértő ítélkeztek a versenyzők felett. Ám úgy tűnik, a csatornának új tervei vannak: úgy értesült a bulvárlap, a TV2-ben javában zajlanak a castingok, előfordulhat, hogy többen is távoznak a zsűriből, de Schiffer Miklóst szinte biztosan meglegyinti a változás szele. Népszerűségének egyáltalán nem tett jót, hogy az előző évadban magára haragította a széria nemzetközi csillagát, a dél-amerikai szappanopera-sztárt, Gabriela Spanicot.

A Blikk úgy tippel, a legnyugodtabb Ördög Nóra lehet, aki nemcsak a TV2 egyik vezető arca, de versenytáncos múltja miatt szakmailag is hozzá tud szólni a táncos párok teljesítményéhez. Szintén szorosan kötődik a csatornához Kováts Gergely Csanád is, hiszen a TV2 Megatánc című műsorának nyertese, azaz az ő felfedezettjük, ráadásul a Dancing with the Stars alatt valóságos közönségkedvenc lett. A maradék két zsűritag helye azonban erősen kérdéses.

– Egyelőre annyit tudok, hogy hétfőn megyek castingra, aztán meglátjuk, mi lesz. Több mint tizenkét éve szabadúszó vagyok, megszoktam az ilyen helyzeteket. Ha kellek, örülök, ha nem, akkor is van életem – jelentette ki Molnár Andrea, amikor a műsorbeli jövőjéről kérdezte a Blikk.