2022.12.05
Vilma
Kezdőlap Címlap Nagy baj történt: Gáspár Zsolti kórházba került, rosszul lett a forgatás után

Nagy baj történt: Gáspár Zsolti kórházba került, rosszul lett a forgatás után

Rejtélyes rosszullét miatt került Zsolti kórházba, ahol koronavírus tesztet végeztek rajta, ami negatív lett, de később sem lett jobban és estére hőemelkedése lett.

fotók: TV2

– Az volt a baj, hogy nagyon kevés kassza volt nyitva, negyven percig álltam, amikor szédülni kezdtem mondta a Borsnak Zsolti. – A második teszt elég komoly volt… Kellemetlen, nem is értem, hogy bírják mások könnyezés nélkül. Elvégezték rajtam, és nagy szerencsémre az is negatív lett – újságolja a műsorvezető. – A negatív tesztek ellenére még mindig nem érzem magam százszázalékosnak. Nincs étvágyam például. Rendeltem egy szendvicset, de amikor megéreztem az illatát, büdösnek találtam, undorodtam tőle. Nem tudom, mi lehet velem… Mindenesetre most hazamegyek, és három napig ki sem teszem a lábam a lakásból, pihenek, és nézegetem majd a kis feleségemet – mondta Zsolti.

Gáspár Zsoltinak az orvosa azt tanácsolta, házipálinkával gargalizáljon, ami tiszta, fehér alkohol, ám ő egyáltalán nem iszik. Gáspár Zsolti elhatározta, hogy többet nem fog olyan helyre menni, ahol sok ember van ugyanis sokak nem tartják be a megfelelő távolságot.