2021.01.22
Artúr, Vince
Kezdőlap Címlap Nagy a baj: Kis Grófo koronavírusos, kétoldali tüdőgyulladással került kórházba

Nagy a baj: Kis Grófo koronavírusos, kétoldali tüdőgyulladással került kórházba

Kórházba került Kis Grófo. A muzsikust kétoldali tüdőgyulladással kezelik, ami koronavírus-fertőzés szövődményeként alakult ki nála.

Kedd óta kórházban fekszik Kis Grófo. A mulatószenész magas láz, köhögés és szédülés miatt került az intézménybe, ahol benn is tartották. Mint kiderült, a pár napja elvégzett koronavírustesztje pozitív lett; elmondása szerint hirtelen lett rosszul, egyik pillanatban még semmi baja nem volt, majd magasra szökött a láza, szédülni és köhögni kezdett, alig kapott levegőt.

– Kedden kerültem be a kórházba, mert akkorra már nagyon rosszul éreztem magam. A szédülés állandósult, magas lázam volt és nagyon rossz volt az általános közérzetem. A kórházba érve gyorsan jutottam orvoshoz. Tüdő ct-t végeztek rajtam, s kiderült, hogy kétoldali tüdőgyulladásom van. Azt mondják a dokik, szerencsés vagyok, hogy viszonylag hamar diagnosztizálták, mert így azonnal megkaphattam az infúziós kezelést, amivel remélhetőleg meg tudják fogni a gyulladás további terjedését – nyilatkozta a Borsnak.

Kis Grófo azt mondja, mivel senki nem látogathatja, ez a mentális állapotára is kihat.

– Hiányzik a családom, még soha életemben nem voltam ennyire kiszolgáltatott helyzetben, elég nehéz most minden – árulta el, hozzátéve: próbál jókedvű maradni, de nagyon ijesztő, ami vele történik.

Indirekt/Bors