KezdőlapCímlap„Mostanában külön alszunk”

„Mostanában külön alszunk”

Nagy Ervin felesége, Borbély Alexandra kendőzetlenül vallott arról, milyen az életük a másfél éves ikreikkel.

Egy kicsi gyerekkel is nehéz, nemhogy kettővel, ezért a színész házaspárnak nincs könnyű dolga a másfél éves ikerlányokkal, Elzával és Franciskával. Nagy Ervin korábban arról beszélt, hogy azt hitte, az ikrek dupla ennyi energiába kerülnek majd, mint egy gyerek, de elárulta, hogy tévedett. 

„Négyszer olyan kemény. Nincs megállás, ha megcsúszol valamivel, garantáltan borul az egész napod, márpedig két pici gyerekkel lehetetlenség tervezni” — osztotta meg februárban Ervin.

Most a felesége nyilatkozott arról, hogy bírják a mindennapokat a gyerekekkel. – Mostanában külön alszunk. Egyik szobában Ervin az egyik gyerekkel, én pedig a másik szobában a másikkal. És akkor kinek mikor van szerencséje, hogy pont nála volt a jobb alvó gyerek — írja a 24.hu az Elviszlek magammal című műsor előzetese alapján.

A Jászai Mari-díjas színésznő elmondta, hogy nemcsak az alvásban, de mindenben megosztják a feladatokat párjával. Mint hozzátette, azért nem lehetetlen az ikerlányokkal a szervezés, mivel a rokonok is besegítenek, illetve dadusuk is van.