KezdőlapCímlapMost megtudhatja, mi történt az RTL Klub egykori arcával, Pokrivtsák Mónikával

Most megtudhatja, mi történt az RTL Klub egykori arcával, Pokrivtsák Mónikával

Tudja, ki az a Monika Brogan? Nem? Vajon emlékszik arra a névre, hogy Pokrivtsák Mónika? A két hölgy egy és ugyanaz, csak az életük teljesen más. Sorozatunkban olyan hírességeket mutatunk be, akik külföldön kezdtek új életet.

Pokrivtsák Mónika lassan 12 éve fordított hátat a tévézésnek, feladva a sztárságot és a csillogást Amerikába költözött. A Meri, vagy nem meri? háziasszonya, aki elsőként köszöntötte indulásakor az RTL Klub nézőit, amerikai üzletember férje oldalán kezdett új életet a tengerentúlon. Kevin Brogannal egyébként Magyarországon ismerkedett meg, amikor a férfi itt kezdte el forgalmazni a lúgosító italát. A szerelmesek végül Brogan otthonába költöztek, és az utóbbi években Mónika is számos szakmában kipróbálta magát amellett, hogy lakott Kaliforniában, Bostonban és Miamiban is. Az RTL Klub egykori arca először a vendéglátásban kereste az új szenvedélyét, egy éttermet üzemeltettek férjével, ahol az egykori műsorvezető nem csak a háttérben dolgozott.

– Ha kellett, berohantam a konyhába pizzát készíteni, ha kellett, akkor beálltam a bárpult mögé és megcsináltam egy koktélt vagy sört töltöttem, vagy rohangáltam az asztalok között és rendelést vettem fel, nagyon szerettem – árulta el négy évvel ezelőtt a Fókusznak a műsorvezető, aki akkor épp Bostonban élt, és a a bostoni egyetemen szeretett volna továbbtanulni.

– Kicsit a kommunikációt és a számítástechnikát ötvözve újra egyetemista leszek – mondta akkor, aztán pár évvel később jött a meglepetés: Pokrivtsák Mónika már légiutas-kísérőként dolgozott. – Jelenleg egy amerikai légitársaságnál dolgozom, légiutas-kísérő vagyok. Két gyerekkori álmom volt, hogy tévés műsorvezető legyek és stewardess – mesélte 2019 decemberében Mónika a Fókusznak videótelefonon Miamiból, a házaspár ugyanis akkor már ott élt.

– Pár napja éppen San Franciscóban voltam, előtte egynapos utam volt Cancúnba, de az csak egy fordulás volt. Előtte Párizsban voltam. Sűrű a munka, egyik nap Bostonban kötök ki, másik nap Washingtonban – mesélt a mindennapjairól Mónika, akinek munkáját is befolyásolta a pandémia, igaz, Amerikán belül a korlátozások alatt is lehetett utazni.

Indirekt/Blikk