2021.08.04
Domonkos, Dominika
Kezdőlap Címlap Most bárki beköltözhet Pamela Anderson házába

Most bárki beköltözhet Pamela Anderson házába

Feltéve, ha van körülbelül 4,5 milliárd forintnyi dollárja, ugyanis a Baywach egykori sztárja most árulja a malibui házát.

Így fest a malibui ház a medence partjáról

Pamela Andersonnak elege lett a nyüzsgő Malibuból, ezért az új férjével, Dan Hayhursttel úgy döntött, nyugisabb helyre költözik. Új lakóhelyül Kanadát választották, ahonnan a színésznő is származik, s most a nagymamájának a régi házába költöznek.

– Új életet kezdek itt, ahol minden kezdődött – nyilatkozta a szőke kebelcsoda. – Durva utazás volt, de most bezárult a kör. A 20-as éveim elején hagytam el ezt a kisvárost, hogy a Playboynak dolgozzam. Körbeutaztam a világot, hogy aztán hazatérhessek, ide, a világ egyik leggyönyörűbb helyére.

Így hát, a kaliforniai házát most árulja az 53 éves színésznő. Bárki megveheti, akinek van 14,9 millió dollárja, ami kb. 4,5 milliárd forint. A malibui ház paraméterei a következők: 510 négyzetméter, medence, vendégház, tetőterasz, spa, közvetlen elérés a partra. Kis hátrány, hogy csak 4 hálószoba van, de arra legalább jut négy és fél fürdő.

Akit igazán érdekel, az a ház fotóit itt tekintheti meg.

Indirekt/Index