2023.12.02
Melinda, Vivien
Kezdőlap Címlap Mikor lesz ennek vége: most Pogbát akarja elcsábítani a PSG heti 210...

Mikor lesz ennek vége: most Pogbát akarja elcsábítani a PSG heti 210 milliós fizetéssel

Az Independent című brit lap információi szerint a Paris Saint-Germain 2022-ben csillagászati fizetéssel csábítaná magához a Manchester United világbajnok francia középpályását, Paul Pogbát.

A Premier League első fordulójában a Leeds United ellen 5-1-re megnyert mérkőzésen brillírozó, négy gólpasszt kiosztó Pogba egyelőre nem hosszabbított szerződést a Uniteddel, amelyben 2016 óta játszik, és ahol egy év múlva, 2022. június 30-án jár le a megállapodása.

Az Independent információi szerint a párizsi klub – amennyiben addig valóban nem hosszabbít Pogba az angolokkal – ingyen tudná megszerezni a franciát, akinek így csillagászati fizetést tudnának adni: a lap információi szerint heti 600 ezer euróról lenne szó. Most ennek valamivel több, mint a felét, nagyjából 350 ezer eurót kap hetente Manchesterben, amit aligha tud (akar) megduplázni a klub.

Az Independent cikke szerint a PSG ugyanezzel a taktikával szerezte meg a Barcelona elől a holland Georginio Wijnaldumot, akinek nagyjából háromszor akkora fizetést ajánlottak, mint a katalánok (sajtóhírek szerint ez évi tízmillió eurót jelent).

Indirekt/origo.hu