2021.05.06
Frida, Ivett
Kezdőlap Címlap Mi történhetett: Harry herceg nem utazik vissza Amerikába

Mi történhetett: Harry herceg nem utazik vissza Amerikába

Egyelőre nem utazik vissza a tengerentúlra Harry herceg.

Harry herceg késleltetheti visszatérését Los Angelesbe, hogy szerdán a királynő mellett lehessen 95. születésnapján. Ez igazán meglepő fordulatot hozott, hiszen már lefoglalta a járatát az Egyesült Államokba.

Sussex hercegének döntése azután került a nyilvánosságra, hogy állítólag két órán keresztül beszélgetett bátyjával, Vilmos herceggel és édesapjával, Károly herceggel. Mint ismert, Fülöp herceg temetéséről Katalin és Vilmos társaságában távozott Harry.„Ha minden jól megy, akkor maradhat a királynő születésnapjára” – erősítette meg a hírt egy bennfentes.

A herceg egyébként a windsori Frogmore Cottage-ben szállt meg, ami csupán egy karnyújtásnyira van a királynő jelenlegi tartózkodási helyétől.

A jelenlegi információk szerint a királynő nem fogja megtartani a születésnapját, sőt elszigetelődött családtagjaitól. A sétái során mégis találkozhat Harry herceggel, amire többször is volt példa, míg Harry és Meghan Frogmore-ban laktak – írta a Ripost.

Ebből is látszik, hogy a sok háborúskodás ellenére Harry és a királynő kapcsolata mennyire erős, és kölcsönösen nagyon szeretik egymást.

A békülés így kezdetét vette, még a két testvérpár között is, és sokan remélik, hogy a nyárra teljesen helyére áll a béke a családban. Előreláthatóan Harry is jelen lesz július 1-jén a Kensington-palotában, amikor szobrot állítanak Diana hercegnőnek.

Indirekt/Bors