KezdőlapCímlapMegtörte a csendet! Aurelio édesapaként helyt akar állni

Megtörte a csendet! Aurelio édesapaként helyt akar állni

Már majdnem egy hét eltelt azóta, hogy a ValóVilág korábbi győztese kijött a börtönből. 

„Napokig nem tudtam aludni, mert nem fogtam fel” – emlékezett vissza a rácsok mögötti utolsó napokra a Való Világ egykori sztárja, aki 2022. február 17-én vonult börtönbe, miután másodfokon 3 év 5 hónap börtönbüntetésre ítélte őt a bíróság emberrablás és egy korábbi drogügye miatt – írja a Blikk.

Mint írják, Aurelio a börtönben kitanulta a festő szakmát. Arról is mesélt az RTL stábjának, hogy hogyan éli meg a szabadulást. 

„Ez egy érzelmi sokk. Egy érzelembomba. Ugye, én minden nap ugyanabban a ruhában voltam. Ugyanaz a szín, ugyanaz a méret. Most felhúzom a színes dolgokat. A terepszínű hátizsákom és a színes dolgaim. Már hazafelé azon tűnődtem, mennyi cuccom van” – mondta. 

Aurelio azt is bevallotta, kicsit félt is attól, hogy kijöhet, hiszen idekint feladatok, kötelességek várnak rá. Amellett, hogy a bűntől örökké távol akarja tartani magát, hűséges is szeretne lenni az eljövendő párkapcsolataiban. Bevallotta, hogy soha nem viselkedett jól a hölgyekkel, ám ezen is változtatni akar. Elsősorban viszont a kislánya édesapjaként kell majd helytállnia.