2020.12.01
Elza
Kezdőlap Címlap Megsérült Kucsera Gábor a Farm VIP forgatásán, hazaküldték, de ő maradt

Megsérült Kucsera Gábor a Farm VIP forgatásán, hazaküldték, de ő maradt

Orvost kellett hívni a világbajnok kajakos Kucsihoz, mert egy rossz mozdulat miatt kiújult a gerincsérve. Az orvos azt javasolta, hogy adja fel a versenyt, ő azonban szembeszegült az utasítással.

fotók: Tv2

– A védettségi játék alatt húztam meg a hátamat, s a szerdai termelést elősegítő feladatnál csak még egy lapáttal rátettem. Het­venöt kilót tartottam meg egyedül, és bár már nagyon fájt a derekam, elviselhetetlen nyilalló fájdalmat éreztem, mégsem akartam feladni a küzdelmet – mondta a Borsnak Kucsera Gábor, akinek kitartásának kö­szön­he­tően a sárgák meg is nyerték a termelést elősegítő játékot, és az ezzel járó előnyt. Igaz, utána alig bírt talpon maradni.

– Fájdalomcsillapítót és gyulladáscsökkentőt is kaptam, de ezzel még korántsem ért véget a kezelésem. Mindennap orvosi felügyelet alatt álltam, masszázsra kellett járnom. Fogalmam sincs, hogy ilyen állapotban, hogy tudtam folytatni a versenyt, de valószínűleg küzdött bennem a sportolói szellem, úgyhogy a feladás az utolsó volt, ami az eszembe jutott.