2022.08.08
László
Kezdőlap Bűnügy Megrázó vallomás: Cicciolinát gyerekkorában molesztálta a nevelőapja

Megrázó vallomás: Cicciolinát gyerekkorában molesztálta a nevelőapja

Ötven éve őrzött titkáról rántotta le a leplet Cicciolina. A fájdalmas múltról először és utoljára a Life TV ma este 10-kor adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című beszélgetős műsorban beszélt a kamerák előtt.

– A családon belül több probléma is történt. Igazából én megléptem otthonról. De ezt nem nagyon akarom elmesélni – kezdte Cicciolina, aki eleinte beszélni sem akart az érzékeny téma részleteiről.

  • Aludtam, és hajnalban arra lettem figyelmes, hogy a combom között van – vallotta be több mint fél évszázados titkát Ilona, aki az ominózus esetről eddig mélyen hallgatott még családja előtt is.

– Nem mondtam el anyámnak. A nővérem tudta csak, akivel ugyanez megtörtént – tette hozzá Cicciolina, aki úgy tűnik, a mai napig sem volt képes teljesen feldolgozni a múltat.

Tinédzserként a házasságot látta a legjobb megoldásnak arra, hogy végre elmeneküljön otthonról, a szexuális zaklatás helyszínéről.

– Úgy dolgoztam fel igazából, hogy férjhez mentem Mercurihoz. Azért házasodtam, hogy meg tudjak lépni a családomtól. Igazából nem láttam túl nagy lehetőséget Mercuriban, de eljöttem, mert valahol a lelkem mélyén azt éreztem, hogy ha ezt meglépem, talán valami olyan történik az életemben, ami meg fog lepni… – vallotta be Ilona.

Indirekt/Bors