KezdőlapCímlapMegmutatta tökéletes melleit a Miss Influencer Hungary idei győztese

Megmutatta tökéletes melleit a Miss Influencer Hungary idei győztese

Tizenketten kerültek a döntőbe, kiderült, ki nyerte idén a koronát.

Idén is megtartották a Miss Influencer Hungary nevű szépségversenyt, amelyen az ország legszebb tartalomgyártóját kereste a zsűri. A jelentkezőket a média és a brandépítés világában jártas ítészek, Rubint Réka, Kulcsár Edina, Szalai Vivien, Borzi Vivien és Balogh Levente bírálták el – írta az Origo.

A versenyre nemcsak rengeteg követővel rendelkező influenszerek jelentkeztek, de olyanok is, akiket már a TV2 képernyőjéről is ismerhetnek a nézők. A Miss Influencer Hungary címre pályázott például a Házasság első látásra két szereplője, Dávid Petra és Horváth Enikő.

A döntőbe tizenketten jutottak egy felkészítő tábor után, szombat este pedig kiderült, hogy Varga Rebeka nyerte az idei kiírást. „Azért jelentkeztem a versenyre, mert szerettem volna bebizonyítani magamnak és minden anyukának, hogy az ösztönös önfeláldozó üzemmódba kapcsolás után is van élet. Ne gondoljuk rossz anyának magunkat azért, ha elővesszük a polcról és leporoljuk a gyermekkori álmunkat, amit meg akarunk valósítani” – írta oldalán a 40 ezer követővel rendelkező influenszer.