2021.10.23
Gyöngyi
Kezdőlap Címlap Meglepő vallomás Tóth Anditól: nem akarok többet celebeskedni

Meglepő vallomás Tóth Anditól: nem akarok többet celebeskedni

No nem, nem javult meg a kis botrányhősnő, a címben szereplő kijelentése a főzésre és a bogárevésre vonatkozik.

Tóth Andival a Blikk készített nagyinterjút, amelyből például kiderült, hogy korábban az RTL Klubon futó X-Faktor mentori székébe is megkeresték, ezt az ajánlatot azonban visszautasította, elmondása szerint hűséges típus, és semmiképp sem szerette volna otthagyni a TV2-nél kialakult „családi kört”.

– Valóban megkerestek, de én hűséges típus vagyok, és összességében a TV2-től az elmúlt években többet kaptam. Kialakult itt egy „családi kör”, ismernek, elfogadnak, hívnak, és ezért nagyon hálás vagyok. Ráadásul a táncos műsor valóban óriási lehetőség – mesélte, utalva arra, hogy hamarosan a Dancing with the Stars második évadában is láthatjuk. – Szeretnék már csak olyan dolgokat elvállalni, amelyek építik a karrieremet, amelyeknek közük van a művészethez. Nem fogok főzni vagy bogarat enni, nem akarok celebeskedni. De ha már zsűri, a Sztárban sztárba szívesen megyek.

Andi azt is elárulta, hogy posztolás előtt mindig végiggondolja, hogy kell-e a videóba az a káromkodás, vagy a fotóra az extra dekoltázs, azonban végül mindig arra jut, hogy „ki nem szarja le”.