KezdőlapCímlapMégis meghalt Tanya Roberts – egy napja már halálhírét keltették

Mégis meghalt Tanya Roberts – egy napja már halálhírét keltették

Egy nappal az után, hogy sajtósa tévesen bejelentette a halálát, majd cáfolták a hírt, valóban elhunyt a Halálvágta című James Bond-film sztárja. A színésznő 65 éves volt.

A hírt most Tanya Roberts férje, Lance O’Brien erősítette meg a TMZ-nek. A sajtós, Mike Pingel azzal magyarázta a tegnapi félretájékoztatást, hogy Roberts férje azt mondta neki: a kezében tartotta feleségét, és „úgy tűnt neki, hogy eltávozott”. O’Briennek, aki a koronavírus-járvány elleni korlátozások miatt nem látogathatta a kórházban feleségét, vasárnap engedélyezték, hogy elbúcsúzzon tőle. Pingel most közölte azt is, hogy Roberts nem fertőződött meg a koronavírussal.

Tanya Roberts 1955-ben született New Yorkban, modellként kezdte a karrierjét, majd Hollywoodban tévé- és filmszerepeket vállalt. Karrierjének fontos állomása volt 1980-ban a Charlie Angyalai, majd 1984-ben elvállalta a Sheena, a dzsungel királynője című film főszerepét, 1985-ben pedig az utolsó Roger Moore alakította Bond mellett láthatták a nézők a Halálvágtában. A kilencvenes évek végén indult az Azok a hetvenes évek című komédiasorozatban kapott újra lehetőséget, ahol a szomszédnőt alakította három évadon át Ashton Kutcher és Mila Kunis társaságában.