2024.02.26
Géza
Kezdőlap Címlap Megható: a világsztár Arnold Schwarzenegger így üzent a fiataloknak

Megható: a világsztár Arnold Schwarzenegger így üzent a fiataloknak

A legendás színész bölcselkedve üzent az Instagram-oldalán a végzős diákoknak.

„Ez a vírus nem az utolsó akadály, amit majd le kell küzdenetek, de felkészít a következőre. Hadd meséljek nektek életem legnagyobb akadályáról, amit mindössze két éve éltem át. Négy hónap volt hátra a Terminátor: Sötét végzet forgatásáig. Az orvosaim egyszer csak közölték, hogy ki kell cserélni a szívbillentyűimet. A következő emlékem, hogy 16 órával később a kórházban riadok fel. Megtudtam, hogy egy életmentő nyílt szívműtétet végeztek el rajtam” – idézte fel.

Arra bátorította a fiatalokat, hogy tűzzenek ki célokat és legyen előttük egy tiszta elképzelés arról, hova szeretnének jutni és mit akarnak csinálni, ez esetben nem állhat útjukba semmi – írta a Blikk.

„Mindig is erős elképzelésem volt arról, hogy ott leszek a Terminátor-film forgatásán augusztus elején. Erre koncentráltam minden erőmmel, és láss csodát: ott álltam augusztusban a budapesti forgatáson Tim Miller rendező előtt, aki csak annyit mondott, »Arnold, te egy kibaszott gép vagy«. Mondtam neki, hogy »nem, én csak visszatértem«” – mesélte videójában a színész.

Mindenesetre Sylvester Stallone-nak nagyon tetszett, még kommentelt is hozzá: “Arnold, ezek nagyon bölcs és inspiráló szavak attól az embertől, akinek minden létező akadállyal meg kellett küzdenie. Fogadjátok meg a tanácsait! A legjobbakat, Sly.”