2021.05.06
Frida, Ivett
Kezdőlap Címlap Megérkezett Angliába Harry herceg – Meghan nem tartott vele

Megérkezett Angliába Harry herceg – Meghan nem tartott vele

Egy évvel ezelőtti távozása után Harry herceg visszatért az Egyesül Királyságba, hogy részt vegyen a nagypapája, Fülöp herceg temetésén.

Harry herceg és Meghan Markle nagyjából egy éve hagyták el az Egyedül Királyságot, amikor úgy döntöttek, a közös életüket inkább a tengerentúlon folytatnák.

A 99 éves korában elhunyt Fülöp herceg temetése most megkívánta Harry jelenlétét, ám felesége, Meghan Markle nem vesz részt a búcsúztatáson, ugyanis orvosai a várandóssága miatt nem javasolták neki az utazást.

Harry Fülöp temetésére már szombat este elindult az Egyesült Királyságból. Egy szemtanú a brit Sun magazinnak elmondta, hogy látta Harryt a Londoni Heathrow reptéren vasárnap délután egy óra körül megérkezni. A herceget biztonsági őrök várták, majd egy fekete Range Rover autóval elhajtottak.

A hercegnek öt napot kell karanténban töltenie abban az esetben, ha negatív koronavírustesztet produkál írja a Dailyrecord.

A palota közben megerősítette azt is, hogy Fülöp herceg temetése nem lesz nagyszabású, ugyanis a királyi család eleget tesz a herceg kívánságának, és szűk körű családi búcsúztatást tart majd.

Indirekt/Blikk