KezdőlapCímlapMeg kell műteni a TV2 sztárját

Meg kell műteni a TV2 sztárját

Tasi Dávid, a Sztárban Sztár leszek! énekese hamarosan befekszik a kórházba.

Tasi Dávidot a Sztárban Sztár leszek! műsorában ismerhette meg az ország, ahol hétről hétre bebizonyította, hogy a színpadon is megállja a helyét. A tehetségkutató a szerelmet is elhozta számára, ugyanis próbák közben került közelebbi kapcsolatba Tóth Katicával, akivel három hónapig alkottak egy párt. Időközben az énekes visszatért az eredeti szakmájához, azonban a zenéléssel sem hagyott fel.

„Visszatértem a főállásomhoz, felszolgáló vagyok egy étteremben, mellette pedig személyi edzőként dolgozom. Mindemellett persze a zenét sem hagytam abba. Dalokat írok, már van egy-két szerzemény a tarsolyomban, amihez készítünk videóklipet is. Jó lenne, ha fel tudnék majd lépni a nyáron” – kezdte.

Azonban nemsokára kórházba kell feküdnie, ugyanis még novemberben egy nagyobb súly emelésétől kijött a lágyéksérve.

„Muszáj megműteni, de szerencsére ez egy rutinbeavatkozás. Utána egy hétig biztos nem csinálhatok semmit, de aztán nekikezdhetek a rehabilitációnak. Mindenképpen szeretnék mostanában átesni az operáción, hogy nyáron toppon legyek. Hiszen 4-5 hétig nem is edzhetek, amit kicsit bánok, de az egészségünk a legfontosabb” – részletezte a Metropolnak