2023.12.08
Mária
Kezdőlap Címlap MC Hawer: most már tudja, létezik barátság nő és férfi között

MC Hawer: most már tudja, létezik barátság nő és férfi között

Az utóbbi időben nagyon sokat látták őt egy szőke nő oldalán, így a rajongók azonnal találgatni kezdtek.

Koczka Géza, vagyis az Mc Hawer néven ismert előadó teljesen összeomlott, amikor 2022-ben zátonyra futott a kapcsolata korábbi párjával, ami nem csoda, hiszen azt gondolta, majd vele éli le az életét és már az esküvőt tervezték. A szakítás óta a zenésznek eddig láthatóan nem volt sikere a szerelemben, boldog szingliként élte mindennapjait, úgy érezte jót tesz neki az egyedül töltött idő.

A rajongók azonban az elmúlt időszakban kiszúrták, hogy Mc Hawer mostanában sok időt tölt egy szőke hölggyel Budapest utcáin. Az előadó elárulta, mi van igazából köztük:

Valóban van egy hölgy, akivel mostanában sok helyen megfordulok, de az érintett személy csupán az egyik legjobb barátnőm – fejtette ki a zenész a Bors megkeresésére. Az előadó azt is elárulta, bár az említett hölgy nagyon messze él, igazán szoros kapcsolat az övék:

– Floridában él, és az ismeretségünk régre nyúlik vissza. Amikor még Amerikába is jártunk turnézgatni, akkor ismerkedtünk meg, olyankor mindig nála szálltunk meg. Ágika egyébként velem egy idős, de semmi nincs közöttünk. Most itthon van, és igyekszünk rengeteg közös programot kitalálni, hogy minél több időt tudjunk együtt tölteni. Nemrég színházban jártunk, ahova harmadikként a húgom is csatlakozott. Egy hónapig lesz Magyarországon, utána hazamegy és folytatja az eddigi életét – árulta el a kapcsolat részleteit, hozzátéve, hogy korábban ő sem gondolta, létezik igaz barátság a két ellentétes nem között

Egyébként nagyon szűk baráti körünk van, szoros kapcsolatban állunk. Régen nem gondoltam, hogy létezik férfi-női barátság, de tévedtem. Helyes, ritka jó ember, de ő Floridába tartozik, én pedig ide, és soha nem lépjük és léptük át a barátság határát. – mesélte a rapper, aki mindig segít barátjának, amikor Magyarországon jár.