KezdőlapCímlapMázlista Genk! Sérülés miatt kihagyhatja a belgák elleni kupameccset Varga Barnabás

Mázlista Genk! Sérülés miatt kihagyhatja a belgák elleni kupameccset Varga Barnabás

A belga bajnokság legutóbbi ezüstérmese otthonában folytatja szereplését csütörtökön a Ferencváros a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörében.

A magyar bajnok zöld-fehérek veretlenül vezetik az F csoportot és egy győzelemmel lépéselőnybe kerülnének a hozzájuk hasonlóan négypontos belgákkal szemben. A Ferencváros történetében fontos mérföldkő lesz a találkozó, a 34-szeres magyar bajnok 350. összecsapásán lép pályára a nemzetközi kupaporondon.

A Ferencváros szerb szakvezetője Dejan Sztankovics nincs könnyű helyzetben, miután a hétvégén az újonc Diósgyőr otthonában megnyert remek hangulatú, telt házas rangadón megsérült a gárda és a magyar válogatott bombaformában lévő csatára, Varga Barnabás. Az idei évben már 40 gólnál járó támadó sajnos emiatt vélhetően kihagyja a találkozót.

Ebben az esetben várhatóan a szerb Aleksandar Pesic kaphat majd lehetőséget elöl, ő Miskolcon csereként pályára lépve győztes gólt szerzett. „Volt egy komoly sérülésem és sokáig nem játszottam, mert Varga Barnabás fantasztikusan futballozott. A kispadon vártam a lehetőségre, de készen állok a játékra, mindig” – nyilatkozta az elutazás előtti edzés után Pesic az M4 Sportnak.

A Genk-Ferencváros találkozót csütörtökön 21.00-tól az M4 Sport és a Kossuth Rádió is élőben közvetíti.