KezdőlapCímlapMár ilyen nagy fia van Kabát Petinek

Már ilyen nagy fia van Kabát Petinek

A volt újpesti labdarúgó-celeb, Kabát Peti az utóbbi időben egyre többet posztol a fiáról, de nem volt ez mindig így.

Mióta Kabát Peti belekezdett a celebkedésbe, s képernyőn van, szinte mindenhol Róka Adrival látni, ám a hölgy előtt volt egy másik kapcsolata, amelyből gyermeke is született. Az egykori focista nagyon büszke a fiára, aki szintén a labdarúgást választotta. Kabát az utóbbi időben többször posztol Kevinről, ám korábban nagyon ritkán lehetett látni közös képet róluk, sőt, sokan alig hiszik el, hogy már ekkora a fia.

Kabát Kevin egyébként Újpest-nevelés, bár szerintünk ez nem lehet kérdés, ismerve az édesapját. A fiatal focistát nagy tehetségként tartják számon, és az édesapja is sokat segít neki. Sok időt töltenek együtt, mostanában pedig rendszeresen meg is örökítik ezeket a pillanatokat. Ettől függetlenül valóban nehéz elhinni, hogy a 43 éves celebnek már ilyen nagy gyereke van.

Korábban a Life TV-n, Hajdú Péter műsorában beszélt a fiával való kapcsolatáról Kabát. Elárulta, nem volt mindig jó a viszonyuk, de ez rendeződött. „Egyre inkább jóban vagyok vele, és sokkal jobban tudok vele kommunikálni és beszélni, mint korábban” – mondta a Life TV műsorában akkor Kabát.

Indirekt/NLC