KezdőlapCímlapMajka: "Áron, ezt most miért? Most jövök a templomból"

Majka: „Áron, ezt most miért? Most jövök a templomból”

Az ózdi rapper elutasítja a Sztárbox legutóbbi győztesének kihívását, miközben Orbán Viktort idézte.

„Áron!! Az ég áldjon meg!!! Hát most ezt hogy??? Vasárnapra ezt mééé találtad ki? Ember !! Most jövök a templomból !!!😆😆😆😆 Na de most komolyan … Drága testvérem!” – így kezdődik Majka Facebook-üzenete, amivel elutasítja Molnár Áron kihívását.

Végignéztem a boxos pályafutásod és igazán imponáló volt. Elhiszem hogy tüzet kaptál, mert tényleg jól állt a pifff pufff, de sok akadályba ütközik hogy mi egymásnak essünk. A legnyomósabb érv, hogy nekem 2024-re annyi munkám van, hogy esélytelen lenne felkészülnöm ellened olyan szinten amivel megnyugtatóan sétálnék be a ringbe.

Ahhoz hogy kiporoljam a feneked minimum 6-7 hónap felkészülésre lenne szükség, heti 5 nap edzéssel, ami az én időbeosztásom mellett meg Tom Cruisenak se sikerülne a Mission Impossible 8-ban. Persze lehetnék olyan is ,aki felmarkolna egy zsák pénzt, szarna mindenre , és az első menetben hanyatvágja magát, de az nem én vagyok. Ha már elvállaltam valamit megcsinálom rendesen….És ezt nem tudnám.

Ha akarod viszont rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Sebestyén Balázsnak hívják és semmi dolga sincs azon kívül hogy a kakassal kel reggel. Délután pont el tud menni felkészülni. Nekem azt hiszem mondta is egyszer , hogy nem nagyon csíp téged.