2020.06.06
Norbert, Cintia
Kezdőlap Címlap Majd 30 millióért randizott egy rajongójával a bombázó teniszsztár

Majd 30 millióért randizott egy rajongójával a bombázó teniszsztár

A nem is olyan régen még világranglista-5. kanadai Genie Bouchard a randiért kapott 85 ezer dollárt az utolsó centig befizette a gyermekek étkeztetését segítő alapítvány számlájára.

Fotó: Facebook

Egy biztos, a kanadai teniszsztár, Genie Bouchard esetében manapság már inkább a szépségéről beszélnek az emberek, mint a játékáról. Az általa meghirdetett jótékonysági aukciójára – melynek teljes bevételét egy a gyermekek étkeztetését segítő amerikai alapítványnak ajánlotta fel – összesen 37 rajongója licitált. Pedig a kikiáltási ár sem volt kevés, 2500 dollárt kellett leszurkolni annak, aki egy randevút akart eltölteni Bouchard kisasszonnyal.

A férfiak beindultak, és a végén a győztes 85 ezer dollárt, azaz majd 30 millió forintot sem sajnált az álomrandira, valamint az ehhez járó VIP-belépőre egy Grand Slam-tornán a szépség páholyába. Továbbá kap egy aláírt teniszütőt és egy sportcipőt is.

„Ez őrületes. Elképesztőek vagytok, srácok! Alig várom a találkozót a győztessel. Ezzel rengeteg embernek segíthetünk” – írta ki közösségi oldalára a világranglistán jelenleg a 332. helyet elfoglaló Bouchard.