2021.03.07
Tamás
Kezdőlap Címlap Magyarul tanul Demcsák Zsuzsa indiai férje

Magyarul tanul Demcsák Zsuzsa indiai férje

Már az Instagram oldalon is regisztrált Krishan, a műsorvezető párja, ahol magyarul osztotta meg nyelvtanulással kapcsolatos gondolatait.

Fotó:Facebook

Valószínű, hogy ezek még nem az indiai férfi által írt mondatok, de a közösségi oldalra feltöltött kép alapján, a két kedvenc magyar szavát már egészen biztosan le tudja írni Demcsák Zsuzsa férje. A pár nagyon belehúzott a közös életbe a karantén alatt, hiszen napokkal ezelőtt megtartották a magyarországi esküvőjüket, majd Zsuzsa unszolására Krishan megcsinálta magyar nyelvű közösségi oldalát is. Sőt mint kiderült, a férfi naponta 4 órát tanulja a nyelvünket.

Első bejegyzésében arra kéri követőit, hogy tanítsanak neki minél több szép magyar szót: „A magyar gyönyörű nyelv. Ezt honnan lehet tudni? Onnan, ha valamit nem lehet lefordítani, mert más nyelven nincsen rá megfelelő szó vagy kifejezés. A magyar ilyen nyelv. Az első szavak, amelyeket meg kell tanulni bármilyen nyelven a hála és a köszönet: “Köszönöm”, a szeretet: “Szeretlek”, valamint az alázat: “Kérem” szavai. Ezeken kívül az én kedvenc szavaim az “élet” és a “vers”.- írta a férfi a tanulós füzetébe leírt két szó mellé.