2021.06.20
Rafael
Kezdőlap Címlap Ma este kiderül, hogy mit csinált a Király örökségével Zámbó Krisztián

Ma este kiderül, hogy mit csinált a Király örökségével Zámbó Krisztián

A húsz éve elhunyt énekes, Zámbó Jimmy gyermeke, Zámbó Krisztián most Hajdú Péternek árulta el, miért döntött a zenei hivatás mellett és milyen bűnöket követett el fiatalon. A LifeTV Összezárva Hajdú Péterrel ma esti adásában például az is kiderül, hogy elherdálta a Király örökségét.

Hajdú Péter és Zámbó Krisztián a műsorban

Több lakás árát vesztette el Zámbó Krisztián. Az énekes a LifeTV Összezárva Hajdú Péterrel ma esti (22 óra) adásában beszél arról, hogyan vesztette el a néhai Zámbó Jimmy utáni örökségét.

– Huszonkét-huszonhárom évesen a kezembe került ennyi pénz, de nem tudtam jól bánni vele. Sokat segítettem barátokon, családtagokon, de mulatoztam is. Nem vagyok jó üzletember, nagyon sokat buktam. A legtöbb pénz, amit egyszerre elvesztettem, hatvanmillió forint volt az építőiparban.

2008-ban aztán egy csepeli barátja társaságában elkezdte énekelni az édesapja egyik dalát a kocsiban. A haver rá nézett, és azt kérdezte: „Hülye vagy? Mit kínlódsz az üzlettel, ha van tehetséged” – fogalmazott Jimmy fia, aki fiatal korában lopott is.

– Nem mondom, hogy bűnözők voltunk, de csibészek igen. Fölmásztam a negyedikre egy drága sportcipőért, és egyéb csibész dolgokat csináltunk, hogy legyen zsebpénzünk – idézte fel a múltat Krisztián.

Indirekt/Metropol