KezdőlapCímlapMa 5 éves Lajos herceg, Katalin hercegné és Vilmos herceg legkisebb gyermeke

Ma 5 éves Lajos herceg, Katalin hercegné és Vilmos herceg legkisebb gyermeke

A kisfiú jelenleg a negyedik helyen van a brit trónutódlási sorrendben az édesapja, valamint a testvérei, György herceg és Sarolta hercegnő után.

Fontos eseményt ünnepel Katalin hercegné és Vilmos herceg: a legkisebb gyermekük, Lajos herceg április 23-án az 5. születésnapját ünnepli. „Valaki 5 éves lesz holnap. Nagyon boldog születésnapot Lajos hercegnek” – írta Katalin hercegné és Vilmos herceg Instagram-posztjában. A képen Lajos herceg az édesanyjával, Katalin hercegnével látható.

Lajos herceg 2018. április 23-án született. A kisfiú jelenleg a negyedik helyen van a brit trónutódlási sorrendben az édesapja, valamint a testvérei, György herceg és Sarolta hercegnő után. Az ifjú Lajos tavaly nyáron, Erzsébet királynő jubileumi évfordulóján nagy sikernek örvendett, ugyanis a grimaszaival rengeteg ember arcára sikerült mosolyt csalni.

Egyelőre arról nincs hivatalos információ, hogy Károly király koronázásán május 6-án ott lesz-e, de az biztos, hogy a testvérei igen, mert György hercegnek és Sarolta hercegnőnek is fontos szerepet szánnak a nagy eseményen.

Indirekt/Blikk