KezdőlapCímlapLiptai Claudia hat év után visszatér a TV2-re?

Liptai Claudia hat év után visszatér a TV2-re?

A műsorvezető, aki legutóbb a Viasat3-on futó realityt, a Szingli vagy svindlit vezette.

Hat év után visszatérhet a TV2 képernyőjére Liptai Claudia – tudta meg a Blikk. A műsorvezető egy legendás show-ba térhet vissza: újra ott ülhet a Sztárban sztár zsűritagjai között. A csatorna az őszi All Stars – azaz az eddigi évadok legjobb versenyzőit visszahívó – műsorával nagyot akar durrantani, amihez tévés nagyágyúkra is szükségük lehet.

Claudia pedig, aki az utóbbi időben viszonylag kevés tévés feladatot vállalt, igazán erős igazolás lenne a TV2 számára, főleg, mert az első hat évadban ott ült a zsűripult mögött.

– A TV2, pontosabban a Sztárban sztár All Stars egyik legnagyobb problémája, hogy számos, korábban a műsorban szereplő közönségkedvenc az RTL-hez igazolt vagy egyszerűen csak nem akar újra a sztárokat utánzó show-ban szerepelni. A hírességek feladták a leckét a készítőknek, de az szinte az első pillanattól kezdve terv volt, hogy a tizedik évadra, amely egyébként is arról szól, hogy korábbi versenyzők mérik össze újból a tudásukat az átváltozás művészetében, a zsűriben is helyet kapjanak a korábbi csillagok. Így viszont Liptai Claudiának ott lenne a helye – árulta el a lapnak egy informátor.

Állítólag egyelőre egyeztetések zajlanak a háttérben, de megegyezés még nem született. Megkeresték a színésznő, műsorvezető menedzsmentjét, amelytől azt a választ kaptuk, hogy a műsorral kapcsolatos kérdésekkel keressék a TV2-t. – A műsor szereplőinek és zsűrijének névsorát később hozzuk nyilvánosságra – jött a válasz a TV2 sajtóosztályáról.