KezdőlapCímlapLevetkőztek a Barátok közt szépségei

Levetkőztek a Barátok közt szépségei

A sorozat fürdőruhás jelenetének kedvéért készült néhány szexi fotó Görgényi Fruzsináról, Nagy Alexandráról és Truckenbrod Fanniról.

A történet szerint a Barátok közt szereplői egy halastavat akarnak eladni, a kevés érdeklődő miatt azonban kitalálják: feldobják a hirdetésüket fürdőruhás képekkel. Mindhárom színésznő másképpen készült a forgatásra. Nagy Alexandra például a forgatás előtt nem sokkal Playboy-fotózáson volt, neki nem okozott gondot, hogy fürdőruhában kellett megmutatnia magát.

Truckenbrod Fanni az egyik legfiatalabb szereplő a Barátok közt-ben, és ő sokkal jobban izgult a fürdőruhás jelenet előtt, mint Alexandra.

„Őszintén, amikor először meghallottam, hogy az én karakterem fürdőruhában lesz, nem  igazán értettem a helyzetet, hogy az én édes kis karakterem miért csinál ilyet? Hiszen azért mégiscsak nézők ezrei előtt leszek fürdőruhában, és azért nekem nincsen tökéletes beach bodym így tél közepén. Illetve az is végigfutott a fejemen, hogy a barátom mit fog hozzá szólni, hiszen nem a vízparton vagyunk, ahol ez természetes, míg egy stúdióban azért annyira nem” – mesélte a színésznő az nlc-nek. 

Görgényi Fruzsina nem jött zavarba a jelenttől. Arról már korábban is írtunk, hogy a színésznő elégedett az alakjával, gyerekkora óta fontos neki a sport, és a lapos hasáért keményen megdolgozik. „Én tényleg teszek érte sokat, hogy így nézzek ki. Ha tehetem, akár mindennap lemegyek edzeni, mert tudom, hogy van olyan két hét-három hét, amikor ezt nem tudom megtenni. Mindig is jó barátok voltunk a testemmel.”