2024.03.01
Albin
Kezdőlap Címlap Leütötték, elájult, kórházba került a TV2 sztárja

Leütötték, elájult, kórházba került a TV2 sztárja

Brutális erejű ütést kapott Szabó Franciska, egyből elesett, de mivel az ellenfele két szabályt is megszegett, így a magyar celebet hirdették ki győztesnek.

Az Exatlonból is ismert volt cselgáncsozó, Szabó Franciska a TV2-es sportreality után az USA-ba költözött, ott építi profi pankrátori karrierjét. Mellette indult egy Power Slap nevű versenyen, ahol a versenyzők egymásnak hatalmas pofonokat osztanak, a cél pedig az, hogy a másik essen el előbb, vagy adja fel.

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban volt egy meccse Las Vegasban, de drámai és gyors vége lett. A sportoló egy órája Instagram-sztoriban jelentkezett be, kiderült, hogy ellefele ütése után elájult, kórházba került, ahol CT-vizsgálaton is átesett.

A Sheena Bathory “művésznéven” induló magyar lányt ugyan rögtön az elején kiütötték, mégis nyert, mert ellenfele teljesen szabálytalanul ütött. Nem pofont adott arcra, hanem nyakon vágta ellenfelét, ráadásul a lábai sem maradtak végig a földön, azaz legalább két szabályt is megszegett. Szabó Franciskának csak győzelme van így ebben a bizarr cirkuszban, de most elgondolkodott azon, hogy nem folytatja.

“Úgy veszem, hogy ez egy jel volt, nem biztos hogy ebben az irányban kell folytatnom… Én mindenből tanulok, mindennek oka van. Nem tudom, megéri-e az egészségemmel játszani” – tűnődött. Az ellenfelét diszkvalifikálták, de most lett neki világos, hogy súlyos agysérülést is lehet szerezni a Power Slap során.

Indirekt/Origo